Wednesday, April 27, 2011

manyak PENING!!

rasanya dah lama cik balqis tak update blog..
kan kan kan!!
busy lerrr..sumpah takda masa..
masa untuk diri sendiri takde..
masa untuk siapkan kerja..
masa untuk facebook..
masa untuk blogger..
entah2 u all da lame lupakan i tak~~
(T____T)

nak story mory niee..
cik balqis kan guru penasihat kadet polis..
pening jugak mak aihh..
latih budak2 kawad pun tak berapa ok lagi..
formasi semua tunggang langgang..
pompuan pulak yang berkawad tuh..
sedih lagii
(T____T)

next week on 3 Mei 2011 ada Pertandingan Kawad Kaki peringkat daerah..
di SMK Bukit Jalor..
ok laa..tak la jauh sangat kan dari sekolah..
tapi cik balqis xdpt join..
sebab hantar budak ke Karnival Sains dan Teknologi (KASTEK)..
hantar wakil saintis muda..
entah menang ke tidak..hoho!

tapi yang menjadi masalah sekarang nie..
tempahan baju uniform kadet polis tuuu..
adalah satu kedai nie..
dah buat quotation dahh.
dah order kuantiti nak berapa banyakk..
boleh plak tadi call cakap tak ada stok..
hampeh!
ape pasai xckp awal2??
ayoyooo..
tak ke menyusahkan kami je..
hari tu cakap ada..cukupp..
bila nk bagi kuantiti tak da pulak..
memang hampeh ini kedai..
melayu pulak tu!
kita nie nak tolong orang melayu..
tapi jadi lain plak kan!
ayayaya~~

sekarang nie tengah serabut..
nak cari kedai lain dah tak tahu tempat daa..
tengok jela esok macam mana..
memang sadisss
(T___T)

p/s: rasa macam nak tulis je apa perkembangan cik balqis kat sekolah tiap2 hari kat blog nie..
nanti nak cerita la kereta cik balqis kena calar balar dek student sengal~~

Read More »
Copyright © 2008-2016 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®