Saturday, December 17, 2011

Pulanglah Ariff Alfian Rosli!

sebak! sedih!
speechless!


please Ariff Alfian..kembali ke pangkal jalan!
kesian pada keluarga anda!
p/s: tadi terjumpa pulak blog gay..pencinta lelaki..melayu punya taw!

Read More »

Tuesday, December 13, 2011

Lagu Siti Nurhaliza - Medley Lagu Rakyat

lama cik balqis tak dengar lagu ini taw..
last cik balqis dengar masa Sem 2 di UPSI dulu..
semasa menyertai Seni Tari 2..
ishkk..best taww...
last hari kokurikulum tu dapat buat persembahan di depan semua warga UPSI..
sangat-sangat la seronok..
maklumlah budak tarian laa paling dapat banyak tumpuan pada hari tersebut..
rasanya kalau praktikkan menari lagu nie sekarang da tak ingat step dah..
lama sangat dah..hehe..


lagu nyanyian Siti Nurhaliza nie yang membuatkan lagu nie lagi menarik..
gabungan lagu rakyat antara lagu 
*Patendu Patende
*Ayo Mama
*Embun Sosek


tercari-cari juga lirik lagu ini tapi tak jumpa..
pelik juga kan..lagu rakyat Malaysia macam ini susah sangat nak jumpa lirik lagunya..
kalau lagu Justin Bieber..Akon..Pussycat Dolls yang merapu-rapu  tu berlambak la pulak kann..
hairan sungguh..
bila tak jumpa nie makin teruja nak carik sampai dapat..
tapi..tak jumpa jugak..
sedih sangat.. (T_T)



p/s: siapa ada lirik bagi la pada saya.. (T_T)
Read More »

Sunday, December 11, 2011

Spaghetti is my FAVOURITE!


soooo deliciouss!!
buat sendiri taw..memang kenyang tak terhingga lah!

p/s: termanggu dengan tugasan tahun depan..ouchh..nak kahwin..copek2 laa sape2 minang aku weii!!
Read More »

Saturday, December 10, 2011

Pekeliling SBPA

rasanya ramai dah tahu..
pekeliling Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) dah pun dikeluarkan oleh JPA

ada 3 kategori iaitu:

nak tahu lebih lanjut tekan sahaja link di atas ye..


Read More »
Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®