Tuesday, December 31, 2013

End of year 2013



hari ini 31 Disember 2013. hari terakhir sebelum kita masuk ke tahun baru iaitu 2014. azam baru? pernah ke aku ada azam baru? hoho!

tahun 2013 nie banyak sangat dugaan dan cabaran yang qis harungi. kalau boleh, qis nak padam semua memori2 pahit bersama "dia"..semuanya..Lim Kok Wing, Desaria Villa, Puchong..semua tu bagi qis adalah "shit". hati ini masih lagi rasa sakit teramat sangat. bila fikirkan semuanya mesti air mata ini akan menitis. banyak sangat masa yang qis habiskan bersama dia walaupun dalam tempoh masa yang sekejap. aku doakan hidup ko tunggang langgang sampai ko minta keampunan dari aku. aku doakan hidup kau langsung tak sejahtera dan tak bahagia. aku doakan rezeki kau sempit sampai bila2qis memang seorang yang kejam dan jenis berdendam. siapa suruh cari pasal dengan aku kan?

cakap pasal balas dendam nie, bagi sesiapa yang memang ikut blog qis memang tau la kan what happen to all my ex. semuanya dapat pembalasan. Allah itu maha Adil dan Saksama. Dia akan membela orang yang teraniaya..Insya-Allah. qis bukan nak balas dendam secara fizikal..tidak. qis percaya pada hukuman-Nya. 

moga2 tahun 2014 memberi cahaya sirna pada kehidupan qis. semoga ada seseorang yang menyinari hidup dan hari2 qis sepanjang tahun 2014. insyaAllah.

pada kawan2 yang berkahwin pada tahun 2013 nie dan sedang plan kahwin 2014 nie, qis ucapkan tahniah, semoga berbahagia sehingga ke Jannah. amin.

agak2 kakitangan awam dapat ke bonus separuh gaji 2 Januari 2014 nie? entah, senyap je kan?


lovenota 1: bilakah aku akan mendapat kebahagiaan dan kegembiraan?
lovenota 2: aku akan tetap menantimu~


Read More »
Copyright © 2008-2016 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®