Saturday, October 04, 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A



Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

bermula pada 30 September 2014 sehingga 14 October 2014

ini adalah puisi saya sendiri. 
main hentam je buat :P

cinta,
cinta lahir untuk pemilik cinta 
yang sejati dan hakiki,
cinta yang mengikat dua jiwa,
cinta kepada kedua-dua pengalir darah dalam diri, 
cinta kepada negara yang aman harmoni,
cinta kepada sang pencinta,
tetapi,
cinta yang benar adalah cinta yang bersama 
dengan Dia yang Maha Pencinta
tiada yang setanding dengan cinta-Nya


cukuplah. takde idea la nak cipta puisi..
dalam keadaan mamai dan mengantuk sebenarnya.. 
hehe :D

nak join jugak? boleh klik pada banner di atas

arigatou :D

15 comments:

  1. baru syok membaca. errr da habis rupanya..hahah

    Goodluck n thanks support ~
    meh semak dan blogwalk -- Senarai Peserta Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A --

    ReplyDelete
  2. wahhh pandai jugak balqis yeee
    ayu fail terus
    gud luck

    ReplyDelete

  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete

  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  5. @Cik Nadyya
    cik nad, sy main hentam je..kalau ade idea, dah panjang dah puisi tu..hihi :P

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  9. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  10. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  11. Bagus puisi ini ^^ Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2020 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®