Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

Friday, February 06, 2015

Semua Dah Dapat Hadiah Ke?



Saya nak tanya kepada semua peserta GA saya bulan Disember lepas. 
semua orang dapat hadiah dari para sponsor tak? 

saya tak sempat nak check satu persatu. 
kalau ada yang tak dapat minta info balik pada saya ye..
kalau ada masalah, saya boleh tolong contact para sponsor untuk korang

terima kasih kepada para sponsor yang alert dan menghubungi para pemenang
kalau ada sponsor yang masih senyap je, bagitahu saya juga ye

please be a responsible blogger. 

jangan kerana nila setitik, rosak susu sebelanga


lovenota : Selamat Hari Jumaat


Read More »

Friday, January 09, 2015

Senarai Pemenang Segmen Zaman Persekolahan


saya minta maaf sangat-sangat sebab agak lewat untuk menyenaraikan pemenang untuk segmen saya tempoh hari. hehehe. diharap korang jangan marah kat saya eh. ada kerja yang perlu diselesaikan, ditambah dengan meeting sekolah. 

secara keseluruhannya, cerita para peserta sangat menarik. ada yang kelakar, memang tergelak baca cerita korang. ada cerita yang sedih sikit, tapi bermakna..sangat variasi. ada juga peserta yang sudah delete entry segmen ini. ada juga yang dah delete blog. saya pun tak tahu kenapa. kalau sesiapa yang masih belum baca cerita para peserta, boleh check dalam Senarai Peserta Segmen saya. pada peserta, semak juga nombor peserta anda dan lihat hadiah yang bakal anda menangi. so, let's cekidaut pemenang Segmen Zaman Persekolahan ini.


****

 Shaklee : Vitamin C Sustained Release + Buku Mini X 1 : PM [sini
no.8



Kain Ela English Cotton X 1 : PM [sini
no.4



Wang tunai RM 50 X 1 : PM [sini
no.9

Wide Shawl X 1 : PM [sini
no.53


Wide Shawl X 1 : PM [sini] no.55




Bawal Ruffle X 1 : PM [sini
no.51 



Shawl End Curve X 1 : PM [sini
no.42




Glitter Shawl X 1 : PM [sini] no.38
Glitter Bawal X 1 : PM [sini] no.12


Wang tunai RM 30 X 1 : PM [sini
no.15

Button Keychain X 5 : PM [sini]
 no. 21, 24, 33, 40, 52



Keychain X 3: PM [sini]
no. 1, 45, 49, 



Keychain Penang X 1 : PM [sini
no.11



Fridge Magnet Sabah X 2: PM [sini]
no.14, 17



Keychain Bukit Merah X 2 : PM [sini]
no.2, 48,



Fridge Magnet Jepun X 3: PM [sini]
no.22, 27, 32



Fridge Magnet X 5: PM [sini] atau blog kak shikin
no. 16, 23, 26, 37, 41



Paper Bag X 4 : PM [sini]
5, 25, 30, 56 




Novel 'Titian' X 1 : PM [sini
no.29



Handmade Card X 2 : PM [sini]
no.36, 43



Handmade Clip X 2 : PM [sini]
no. 6, 35



Blog Review + Bloglist + Chocolates X 2 : PM [sini]
no. 39, 44



Handmade Craft X 2: PM [sini]
no. 19, 46

Misteri Gifts X 2 : PM [sini]
no. 28, 31

Top-Up RM 5 X 1 : PM [sini]
no. 7, 

Top-Up RM 5 X 1: PM [sini]
no.50

Top-Up RM 10 X 2 : PM [sini]
no. 3, 10, 

Top-Up RM 10 X 3 : PM [sini]
18, 20, 54,

Review Blog X 10 : PM [sini]
no. 4, 8, 9, 12, 15, 38, 42, 51, 53, 55

******

semoga semua peserta berpuas hati dengan hadiah masing-masing. jangan ada yang tak puas hati yer..semua peserta yang mengambil bahagian mendapat hadiah. sila contact sponsor bagi setiap hadiah yang saya senaraikan. segala permasalahan, sila contact saya melalui fanpage facebook.

terima kasih kerana mengambil bahagian dalam segmen saya. 
arigatou!


Read More »

Sunday, January 04, 2015

Senarai Peserta Segmen Zaman Persekolahan



Maaf kerana lewat menyenaraikan peserta Segmen Zaman Persekolahan yang sudah dilancarkan awal bulan Disember minggu lepas. saya busy sikit. hehe. hari nie la baru sempat jenguk blog kesayangan nie. seminggu tak berupdate rasanya. nak buat autopublish pun tak sempat jugak. so, dibiarkan macam tu jela..huhu.

Di bawah ini adalah senarai peserta Segmen Zaman Persekolahan. kepada blogger yang belum join tu, masih sempat lagi untuk join. segmen ini akan berakhir pada 31 Disember 2014. masih ada banyak masa lagi untuk korang buat cerita korang tu. 

Kepada para peserta, check link anda sama ada betul ataupun tidak. kalau salah, sila bagitahu saya ye. lepas tu, korang boleh la blogwalking dan baca kenangan zaman sekolah mereka pula, kan? cerita yang dikarang oleh peserta setakat ini sangat menarik. 


10. Cik Fafa
15. Amy J
20. Nur Inani
31. Cik Mimie
51. Nur As
52. Bbwana Adienia
53. Ahmad Zu Mal Md Rayi
54. Amani
55. Queen Contest
56. Mawar Berduri

sila semak semula link url anda sama ada betul ataupun tersalah link. sila inform jika nama anda tiada dalam senarai. saya akan mulakan blogwalking pada semua peserta. pemenang akan diumumkan secepat yang mungkin. 



*klik banner di atas*


Read More »

Friday, January 02, 2015

Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia


Syarat penyertaan :-

1. Terbuka pada semua blogger lelaki dan perempuan dan bermastautin di Malaysia

2. Follow blog :

3. Follow Instagram :

4. Like Page :

5. Follow twitter :

6. Add To Circle Google+ Munirah Izzan

7. Buat satu entry yang bertajuk Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com.

8. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

9. Tinggalkan URL entri penyertaan anda ke dalam ruangan komen entri ini.

10. Share status di wall facebook anda mengandungi URL entri penyertaan.

11. Pemenang dipilih menggunakan random.org dan akan diumumkan pada 09/01/2015. (Jumlah pemenang belum ditentukan kerana hadiah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa)

Semoga berjaya.

Selamat tinggal memori 2014..
Semoga kehadiran tahun baru 2015 bakal membuka lembaran baru yang lebih bermakna buat kita semua...

klik banner kalau nak join, sempat lagi nie
arigatou!


Read More »

#1 Giveaway From Langkawi by Miss Yana



#1 Giveaway From Langkawi by Miss Yana

Hadiah - Hadiah GIVEAWAY

1 x  T- Shirt
3 x Fridge Magnet
5 x Keychain

GIVEAWAY BERLANGSUNG
25/12/2014  -  25/01/2015

FULL UPDATE LIST PESERTA 
12/01/2015 *Pas abis final exam, akn diupdate skit2..*

UMUM PEMENANG 
27/01/2015

TARIKH POST HADIAH
06/02/2015

klik banner kalau nak join
arigatou!


Read More »

1st Giveaway by Mass-Naim



Syarat-syaratnya sangat simple

Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.
Wajib Like Page Pu3 Outlet
Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.
Buat entri bertajuk "1st Giveaway by Mass-Naim"
Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.
Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.
Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org
Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.


Senarai hadiah :

** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga

** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati
Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)
arigatou!


Read More »

Postcards Giveaway from Czech & Germany



Postcards Giveaway from Czech & Germany

Giveaway tamat pada 
09 Januari 2015 
(11:59 malam, waktu Malaysia)

saya tag sesiapa yang singgah kat entry ini..aci kan? hahaha 
sebab mostly dah join, saya yang terlambat join..hihi

klik je banner di atas 
arigatou!


Read More »

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali





Segmen : New Year Blogwalking Januari 
by Sulyanie Ghazali



♥ Tarikh tutup : 
31 JANUARI 2015


♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain. 

♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari sabtu. 

♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

*klik banner untuk join. 
arigatou!


Read More »

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking


Hi Blogger, 
Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" 
by http://life-of-lyene.blogspot.com/. 

Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjur blog.


Tarikh tamat segmen 
21 January 2015

** Klik BANNER untuk join sekali :) 

arigatou!


Read More »

Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan



Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan 
by Ema Hasan

Hadiah penyertaan:

Top-Up Prepaid 
1) RM30 x seorang 
2) RM20 x seorang 
3) RM10 x 3 orang

Tempoh segmen berlangsung: 
19 Dec 2014 - 19 Jan 2015

Tarikh pengumuman pemenang : 
22 Jan 2015

Tarikh pembayaran hadiah : 
Selewat-lewatnya 3 hari selepas tarikh pengumuman.


nak join, klik banner di atas 
arigatou!


Read More »

Giveaway Malaysian Blog!



Giveaway Malaysian Blog!

Hadiah :

1. Jam tangan 
2. Topup RM 10 untuk apa-apa nombor 
3. Bantal blogger 
4. Moustache tote bag 
5. Rilakkuma bear

boleh tahan hadiahnya, kan? 
dah join ke belum?

tarikh tamat : 
3 Januari 2015

klik banner di atas 
arigatou!


Read More »

Mini Topup Giveaway by Kapas Putih



Mini Topup Giveaway by Kapas Putih

Hadiah:

.1 top referral = topup RM5 
1 randomly lucky blogger = topup RM5

Segmen ni berakhir pada bila-bila masa sahaja

klik banner di atas jer 
arigatou!


Read More »

Giveaway Preloved Books



http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html


Giveaway Preloved Books 

Ditaja oleh :






Pemenang :



1 Top Referral :  
4 x buah buku



Random org : 

13 x buku = 13 pemenang  

2 x shawl = 2 pemenang 

2 x topup RM10 = 2 pemenang 

1 x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)



TAMAT 1 FEBRUARI 2015 



click banner untuk join :)
arigatou!


Read More »

1st Mini Giveaway By Ira



1st Mini Giveaway By Ira

Giveaway ini akan diadakan dari 
1/1/2015 hingga 8/1/2015

Hadiah: 
Top up RM 5 kepada 2 pemenang bertuah

mencuba nasib nie..mana tahu bertuah kan..
hehehe..

btw selamat perkenalan tuan empunya GA :) 
nak join, klik banner di atas 
arigatou!


Read More »

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3



Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3

Hadiah pertama: 
Bekas minuman + dua peket jus delima tajaan Pamoga Vida Beauty

Hadiah kedua: 
Bedak talkum Far Away tajaan Avon

Hadiah ketiga: 
Gincu Pop Love Lipstick tajaan Avon

Hadiah saguhati: 
Sabun Que Putih tajaan Pamoga Vida Beauty

Tarikh tutup: 
31 Januari 2015

nak join, klik banner di atas 
arigatou!


Read More »

Simple Giveaway by Licha



Simple Giveaway by Licha

 Hadiah Penyertaan : 
RM 20 X 6 pemenang 
1 blog review oleh setiap penganjur (4 pemenang) 
3 hadiah misteri 
*hadiah mungkin bertambah dari masa ke semasa

Tarikh Penting : 
Tempoh GA berlangsung: 12.12.14 - 2.1.2015 
Tarikh Pengumuman Pemenang : 5.1.2015. 
Tarikh Pembayaran Hadiah : 5.1.15 - 10.1.15 (selewat-lewatnya)

sempat lagi join..hahaha..
last minit penyertaan betul nie..

nak join klik banner di atas 
arigatou!


Read More »
Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®