Friday, February 06, 2015

Semua Dah Dapat Hadiah Ke?



Saya nak tanya kepada semua peserta GA saya bulan Disember lepas. 
semua orang dapat hadiah dari para sponsor tak? 

saya tak sempat nak check satu persatu. 
kalau ada yang tak dapat minta info balik pada saya ye..
kalau ada masalah, saya boleh tolong contact para sponsor untuk korang

terima kasih kepada para sponsor yang alert dan menghubungi para pemenang
kalau ada sponsor yang masih senyap je, bagitahu saya juga ye

please be a responsible blogger. 

jangan kerana nila setitik, rosak susu sebelanga


lovenota : Selamat Hari Jumaat


16 comments:

  1. Alhamdulillah.. Kak wana punya hadiah dah lama sampai..Thanx banyak pada acik dan cik balqis ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..selesai hutang..hehe..tengkiu.

      Delete
  2. Salam jumaat :)

    Sue dah dpt hadiah ^^

    ReplyDelete
  3. saya dapat wang tunai dari blogger Azrin. tapi belum terima lagi. sebab dia busy. so, nanti kalau saya dah dapat, saya inform dekat sis ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..nnt klo masih xde respon bgtau akk yer amy. nnt akk ingtkn dia lagi :)

      Delete
  4. Cik Mimie dah dapat..cuma pemenang yang Cik Mimie sponsor je xde contact Cik Mimie..dah emel n tinggalkan komen..tp xde balasan apa2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..nnt qis tgk spe pemenang tu. mgkin diorg xprasan kot..hehe..tq inform

      Delete
  5. haritu saya inbox sponsor dan beliau bagi respon dengan cepat, now dah ada hadiah tu.. Alhamdulillah, thanks ye :)

    ReplyDelete
  6. Pemenang yang saya sponsor - 3 orang dah tuntut hadiah. Lagi 2 orang x tuntut lagi.

    ReplyDelete
  7. saya dapat handmade craft ;) no.46
    tp tak dapat lagi hadiahnyer sbb tak fb nak inform ;(
    so cik Balqis saya tinggalka address kat sini sajer jew
    FATIMAH BINTI MOHD RASYID
    NO.15 JALAN BR 8
    TAMAN BUKIT RAMBAI
    75250 MELAKA
    email:- fatimah@tkr.com.my


    ReplyDelete
  8. mamamyja dah send hadiah kepada pemenang. cuma xtahu lah dia dah update ker belum dekat blog. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. belum DAPAT!!! sbb tak join ehehehe

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®