Wednesday, January 21, 2015

Wordless Wednesday #40 | WiFi Problem



baru jadi tadi tau. 
nak cepat search satu fact nie tiba-tiba WiFi tak nak masuk plak..
saje menduga kesabaran nampak!

GERAM!

mesti ada CCTV kat WiFi nie..
bukan boleh percaya..

hihi


lovenota : busy awal persekolahan. Gomen'nasai! 

19 comments:

  1. sakit hati kan bila wifi pula buat problem..apapun, selamat menjalankan tugas cik balqis..mesti bz sangat kan awal tahun ni :)

    ReplyDelete
  2. Hahahah. wifi nak bergurau lahh tuu :D

    ReplyDelete
  3. Dah kena pakai line sendiri lah kalau dah terlalu teruk traffic tu...

    ReplyDelete
  4. nak ole-ole dari Oman?? jom join GA ni http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/01/giveaway-travelog-oman-iium-by-blog-iqa.html

    ReplyDelete
  5. memang pon.asal kita nak urgent je..time2 tu plak dia nak ilang.deng!

    ReplyDelete
  6. hahahha...betul2..
    selalu jadi gini..geram je..

    ReplyDelete
  7. jika WIFI prob mmg mati kutu...huhhu

    ReplyDelete
  8. habis moog nak berblogwalking kalau jadi gini.

    ReplyDelete
  9. Nak cari fact apa tu cik balqis? Hehe. Pastu kalo tenet tengah laju mesti lupa nak search apa yg kita kena search. Dah tenet slow bru nak ingat. Hehe

    ReplyDelete
  10. mmg geram kan bila time kita nk guna...time tu laa tenet wat hal...mmg kena byk bersabar....hihiihhi

    ReplyDelete
  11. lame2 ok kot..hihihi
    jemput singgah blog sy =)

    ReplyDelete
  12. hi sempat nk BW.. tgok entry ni teringt masa kt Korea. time nk cepat urgent nk cr info time tu la wifi hlang...ohhh memg menguji kesabaran yg amat. time xnak guna laju yg amat wifi tu smp bateri hp pn cepat jer mati... sabar jerlah

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  13. Sorryy. Lama tak singgah. takdak wifi adoi mmg bnyk yg tergendala. Huaa

    ReplyDelete
  14. Betul! Hehe. Geram jugak bila jadi macam ni. Hihi.

    Cik Balqis, IM nak mintak alamat sebab kannnnnn Cik Balqis ada tersenarai kat SINI. Nanti pm nama, alamat dgn no phone kt fb Invisible Note yea ;)

    ReplyDelete
  15. Akak dok ngangkut modem YESS yang besar ni ke klinik. Yang kecik x kuat.

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®