Sunday, January 04, 2015

Senarai Peserta Segmen Zaman Persekolahan



Maaf kerana lewat menyenaraikan peserta Segmen Zaman Persekolahan yang sudah dilancarkan awal bulan Disember minggu lepas. saya busy sikit. hehe. hari nie la baru sempat jenguk blog kesayangan nie. seminggu tak berupdate rasanya. nak buat autopublish pun tak sempat jugak. so, dibiarkan macam tu jela..huhu.

Di bawah ini adalah senarai peserta Segmen Zaman Persekolahan. kepada blogger yang belum join tu, masih sempat lagi untuk join. segmen ini akan berakhir pada 31 Disember 2014. masih ada banyak masa lagi untuk korang buat cerita korang tu. 

Kepada para peserta, check link anda sama ada betul ataupun tidak. kalau salah, sila bagitahu saya ye. lepas tu, korang boleh la blogwalking dan baca kenangan zaman sekolah mereka pula, kan? cerita yang dikarang oleh peserta setakat ini sangat menarik. 


10. Cik Fafa
15. Amy J
20. Nur Inani
31. Cik Mimie
51. Nur As
52. Bbwana Adienia
53. Ahmad Zu Mal Md Rayi
54. Amani
55. Queen Contest
56. Mawar Berduri

sila semak semula link url anda sama ada betul ataupun tersalah link. sila inform jika nama anda tiada dalam senarai. saya akan mulakan blogwalking pada semua peserta. pemenang akan diumumkan secepat yang mungkin. 



*klik banner di atas*


25 comments:

  1. semoga berjaya kepada para peserta..

    ReplyDelete
  2. berkepuk dalam draft sbb masih lambat nak penuhi syarat. org lain cuti, kita makin sibuk T-T mungkin akan publish dlu sblm trikh habis sambil mengejar syarat.

    dah buat entri khas utk GA ni. harap membantu. kena panggil ramai lg join ni ^^

    ReplyDelete
  3. #23 dtg support segmen Cik Balqis! moga2 segmen berjalan lancar hehe

    ReplyDelete
  4. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan-entri-ni.html

    ReplyDelete
  5. kenapa banyak sangat nama sy :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb inform. sudah diperbetulkan :)

      Delete
  6. 44 datang singgah.. blleyh bw nim ! :D

    ReplyDelete
  7. Done blogwalking semua peserta. Semua cerita best2! Hihihi rindunyaaa nak pergi sekolah balik hahaha

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua pemenang.
    Peserta 16,23,26,37,41 - Sila pm full name & address di FB Nazeck Zenal ATAU email di shikin1401@gmail.com untuk tuntutan hadiah:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah dapat anjurkan Cik Balqis. Ramai yang join ;)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua peserta dan pemenang..
    peserta number 19 and 46..tahniah!!
    Sila pm saya di fb atau komen di blog saya..tenkiu :)

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®