Friday, January 09, 2015

Senarai Pemenang Segmen Zaman Persekolahan


saya minta maaf sangat-sangat sebab agak lewat untuk menyenaraikan pemenang untuk segmen saya tempoh hari. hehehe. diharap korang jangan marah kat saya eh. ada kerja yang perlu diselesaikan, ditambah dengan meeting sekolah. 

secara keseluruhannya, cerita para peserta sangat menarik. ada yang kelakar, memang tergelak baca cerita korang. ada cerita yang sedih sikit, tapi bermakna..sangat variasi. ada juga peserta yang sudah delete entry segmen ini. ada juga yang dah delete blog. saya pun tak tahu kenapa. kalau sesiapa yang masih belum baca cerita para peserta, boleh check dalam Senarai Peserta Segmen saya. pada peserta, semak juga nombor peserta anda dan lihat hadiah yang bakal anda menangi. so, let's cekidaut pemenang Segmen Zaman Persekolahan ini.


****

 Shaklee : Vitamin C Sustained Release + Buku Mini X 1 : PM [sini
no.8



Kain Ela English Cotton X 1 : PM [sini
no.4



Wang tunai RM 50 X 1 : PM [sini
no.9

Wide Shawl X 1 : PM [sini
no.53


Wide Shawl X 1 : PM [sini] no.55




Bawal Ruffle X 1 : PM [sini
no.51 



Shawl End Curve X 1 : PM [sini
no.42




Glitter Shawl X 1 : PM [sini] no.38
Glitter Bawal X 1 : PM [sini] no.12


Wang tunai RM 30 X 1 : PM [sini
no.15

Button Keychain X 5 : PM [sini]
 no. 21, 24, 33, 40, 52



Keychain X 3: PM [sini]
no. 1, 45, 49, 



Keychain Penang X 1 : PM [sini
no.11



Fridge Magnet Sabah X 2: PM [sini]
no.14, 17



Keychain Bukit Merah X 2 : PM [sini]
no.2, 48,



Fridge Magnet Jepun X 3: PM [sini]
no.22, 27, 32



Fridge Magnet X 5: PM [sini] atau blog kak shikin
no. 16, 23, 26, 37, 41



Paper Bag X 4 : PM [sini]
5, 25, 30, 56 




Novel 'Titian' X 1 : PM [sini
no.29



Handmade Card X 2 : PM [sini]
no.36, 43



Handmade Clip X 2 : PM [sini]
no. 6, 35



Blog Review + Bloglist + Chocolates X 2 : PM [sini]
no. 39, 44



Handmade Craft X 2: PM [sini]
no. 19, 46

Misteri Gifts X 2 : PM [sini]
no. 28, 31

Top-Up RM 5 X 1 : PM [sini]
no. 7, 

Top-Up RM 5 X 1: PM [sini]
no.50

Top-Up RM 10 X 2 : PM [sini]
no. 3, 10, 

Top-Up RM 10 X 3 : PM [sini]
18, 20, 54,

Review Blog X 10 : PM [sini]
no. 4, 8, 9, 12, 15, 38, 42, 51, 53, 55

******

semoga semua peserta berpuas hati dengan hadiah masing-masing. jangan ada yang tak puas hati yer..semua peserta yang mengambil bahagian mendapat hadiah. sila contact sponsor bagi setiap hadiah yang saya senaraikan. segala permasalahan, sila contact saya melalui fanpage facebook.

terima kasih kerana mengambil bahagian dalam segmen saya. 
arigatou!


47 comments:

  1. Waaa...bestnye sy menang...tq cik balqis coz berjaya wat GA ni...tq jugak pada penaja..sy suka...hahahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. welcome. lainkli join lg yer ^^

      Delete
  2. kenapa content not found? btw, sy takde fb la. :( *no 38

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..contact blogger Sabrina eh. url : http://sebabakusabrina.blogspot.com/

      Delete
  3. alhamdulillah tersenarai juga jadi pemenang..thanx semua..

    cik balqis, kak wana x dapat nak PM sponosor sebab akak xde akaun fb..kalau tak silap sponsor adalah norhidayawati othman @ acik watie..macamana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..bole contact blog acikwatie eh. url : http://acikwatie.blogspot.com/

      Delete
    2. no hal wana...alamat pun dah ada..tunggu ye

      Delete
  4. tahniah kepada semua pemenang :)

    TQ cik balqis anjurkan segmen ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sme2 kak. tq support segmen qis ye :)

      Delete
  5. wahh semua dpt hadiah! TQ cik balqis! :)

    ReplyDelete
  6. yeahh dapat fridge magnet . hehee . terima kasih sponsor dan ccb :)

    ReplyDelete
  7. Wah, Ayuni pun menang juga! Seronoknya... wheeeeee. Pengsan sekejap XD

    ReplyDelete
  8. tahniah semua!!saya pun menang jugak...

    ReplyDelete
  9. yeah, menang! thank you soooo much for informing and for this opportunity cik Balqis :)

    nnti jangan lupa buat lagi eh.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wah.. menariknya hadiah...rugi tak join...huhuhu

    ReplyDelete
  11. sy dah drop pemenang ^^ eh.. sponsor mnang juga. ohsem la GA ni

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah and thanks sis anjurkan segmen :) done pm .

    ReplyDelete
  13. Hehe..sponsor pun menang jugak..alhamdulillah :) Tahniah semua :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. semuaa dapat hadiahh ^_^
    tengkiiuu kak balqis !!

    ReplyDelete
  15. horayyy! dapat keychain..yippi!..thanks so much .. ^_^

    ReplyDelete
  16. yehaa! tq cik balqis! tahniah kepada semua! ^_^

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. tahniah kepada semua pemenang dan diri sendiri, hihi.. thanks Cik Balqis dan para sponsor! :D

    ReplyDelete
  18. Wah dapat wide shawl tu... Tahniah semua and thanks Cik Balqis ^-^

    ReplyDelete
  19. Ramai dapat merasa hadiah. Tahniah semuanya ;)

    ReplyDelete
  20. ehh menang hehehe ok thanks sponsor and penganjur :)

    ReplyDelete
  21. Balqis, saya peserta no 7 and menang topap. Saya dh contact sponsor tu since tarikh awak umum pemenang lagi tapi sampai sekarang tak dapat apa2 lagi respond. Friend request pun belum approve lagi. Saya dh inbox tapi message tu mestilah masuk kat other kan. So, ada cara lain tak nak contact dia? Tq :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikbelbel93@gmail.com contact saya. saya tunggu awak pm dekat fb takde pun :(

      Delete
    2. dah settle ke mslh nie? hehe

      Delete
  22. tq dikk , tp cam ner nak contact sponsor ;( akak tak der facebook lah ;)
    handmade craft
    no.46
    nie address akak ;)
    nayfatimahrasyid.blogspot.com
    no.15 jalan BR 8,
    taman bukit rambai ,
    75250 Melaka .

    tq penganjur dan juga sponsor ;)

    ReplyDelete
  23. Tahiah kepada yg join dan menang...hadiah sgtlah menarik

    ReplyDelete
  24. tahniah semua pemenang, sponsor dan penganjur

    ReplyDelete
  25. Dah dapat hadiah :)
    Tahniah kepada semua dan cik balqis sbb berjaya buat segmen ni ^^

    ReplyDelete
  26. salam dikk

    hadiah still x dpt lagiii ;(

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. contact blog kak shikin ye
      http://drshikinzainal.blogspot.com/

      Delete
  28. akak.. i'm a bit late erk..sori..ddk asrama..skrg baru blh on cini.. akak.. saya xde fb account laaa.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik..bg detail kt akak. nk bg hadiah :)

      Delete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®