Friday, February 06, 2015

CPUV #195 | Nike Running Tights


walaupun dah lama tak update blog, Nuffnang masih setia memberikan CPUV kepada saya. syukur alhamdulillah. ada juga income sikit, kan? nilai income yang ada dalam Nuffnang pun semakin bertambah jugak. alhamdulillah. hehe

CPUV yang ke 195 kali ini adalah dari Nike Running Tights dari syarikat Nike sendiri. siapa yang tak kenal barangan sukan jenama Nike? saya sendiri pengguna jenama Nike dan memang selesa jika kita menggunakan barangan tersebut

kali ini Nike mempromosikan barangan Running Tights.


nampak cantik kan? sesuai la untuk orang yang kurus-kurus ye..
untuk saya tak sesuai kot..hihi..

nak cari barangan Nike, boleh lawati laman web rasmi Nike



2 CPUV yang masih lagi berjalan @ On Going :

Lactacyd 150ml Promo
Physiogel - Ready for Anything

Terima kasih kepada advertiser kerana memberikan ads untuk berlegar-legar di blog ini walaupun tuannya kejap ada kejap takde. hikhikhik. saya kena pergi menuntut kat mana-mana gua baru ada feel nak update blog selalu. 

buat masa sekarang nie, saya hanya fokus kepada kerja yang sekarang nie. saya pun sudah dinaikkan pangkat menjadi Ketua Panitia Kimia untuk tahun 2015. masak laa den..makin busy..huhu. nak get ready untuk Pertandingan Kawad Kaki Badan Beruniform GO, NGO dan KRS Peringkat Daerah jugak. ada masa saya kunjung blog korang ye. insyaAllah :)


lovenota : makin suram blog nie..kena hepi kan balik seperti selalu :)


14 comments:

  1. Wah..bestnya..murah rezeki cikbalqis kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah cik balqis. Smoga trus dimurahkN rezeki. ^^

    ReplyDelete
  3. suram2 pun banyak jugak cpuv tu..:)

    ReplyDelete
  4. Corak menarik.
    Bagi muslimin, sila pakai seluar loose kat luar ye.

    ReplyDelete
  5. Tahniah!!!! .....#visit and follow my blog on shukranzahari.blogspot.com . ....Happy blogging

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik balqis. Makin busy yer, tanggungjawab pun makin besar. Semoga semuanya berjalan lancar ;-)

    ReplyDelete
  7. SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete
  8. Tahniah cikgu kimia. Hehe. Makin bz makin masyuk. Takpe :)

    ReplyDelete
  9. tahniah cik Balqis. semoga rezeki bertambah :)

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®