Thursday, June 02, 2011

school holiday!


sudah lama tak jenguk cik blog saya nie kan..
entah2 dah merajok~
=P

lepas nie boleh la update ye..
kan cuti sekolah..
boleh la layan blog semula..
yuhuu!!


so adik2 yang bercuti tu..
apa yang korang buat yee..
cikgu dah banyak bagi latihan kann..
macam sekolah tempat balqis mengajar tu..
setiap student kena diberi latihan untuk setiap subjek..
untuk sains..kena sediakan 2 set soalan untuk Tingkatan 1, 2 dan 4..
dan 3 set soalan untuk Tingkatna 3 dan 5..
so..sila la buat yee..

apa yang adik2 nak buat tu..
fikir la seelok-eloknya iyee
harap2 adik dapat manfaatkan cuti sekolah ini yee..

macam cik balqis..
cuti nie nak rehat sepuas2nya!
kenapa?
sebab selama nie tak cukup rehat..
hari nie baru balik kampung..sedangkan cuti sekolah start dari hari sabtu lepas lagi kan..
apa nasib badan kan..
ada kelas tambahan untuk budak2 PMR dan SPM..

so happy holiday kepada semua guru2 di malaysia..
rehat2 la secukupnye!

p/s: selamat pengantin baru kepada Dr Allia Najmie yang bakal bernikah pada hari Jumaat nie..entah dapat datang ke tak..sedihh (T_T)
Read More »
Copyright © 2008-2016 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®