Monday, September 10, 2012

Lagu OST Adam Dan Hawa Astro Mustika HD


mesti ramai yang tercari-cari lagu yang dimainkan di dalam Drama Bersiri Adam dan Hawa kan? cik balqis sendiri mengagau cari lagu-lagu tersebut..paling suka lagu dari TRIAD..memang best la..jadik faveret plak! :D

so, uolss boleh download lagu OST drama Adam dan Hawa mengikut link di bawah:

12 comments:

  1. boleh tlong crik kan tajuk lagu dlm episod 16.mase part ain br bgun tido.sebelum die pg jumpe adam.tq

    ReplyDelete
  2. Bunga Citra Lestari - Yg lalu biarkan berlalu

    ReplyDelete
  3. Boleh tlg guna link mediafire tak...susah benar nak download...huhuhu. Kalau bole la. Apapun tq for sharing.

    ReplyDelete
  4. Apa tajuk lagi yang terdapat liriknya: ' kau bawa aku ke awan...'

    ReplyDelete
  5. kau bawa aku ke awan-terpanah asmara(bunga citra lestari)

    ReplyDelete
  6. tau x tjuk lgu nie
    "siang hari ku bgaikn mlm......niekah yg d nmekn ptah hati"
    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg Ku tahu cnta ITU indah .. Afgan

      Delete
  7. salam, apa ek tajuk lagu yg slow sikit yg lirik dy lebih kurang "aku yg mengejar bayang cinta..."
    :)

    ReplyDelete
  8. Tlg crikn lg tyme ep38.. Y part last2

    ReplyDelete
  9. sy da update list lagu yg baru..so enjoy :)

    ReplyDelete
  10. lagu apa ya masa episod 79 part yg dee n mus tgh semayang tu..... bleh bg tau dak?
    tq.....

    ReplyDelete
  11. Cinta tiada bertepi, keran hakikat cinta milik sang PEncipta... Salam dari Pulau Dollar

    ReplyDelete


komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®