Wednesday, September 16, 2015

Contoh Sasaran Kerja Tahunan (SKT) 2015



Bulan nie rasa pening-pening sikit nak sediakan Sasaran Kerja Tahunan (SKT) secara online di web HRMIS 2.0 (Sistem Pengurusan Maklumat Sumber Manusia) nie. antara sebabnya ialah:
  • pertama, ini benda baru. dulu isi kat borang hijau je.
  • kedua, masih tak faham sangat. tak reti nak isi butir-butiran. 
  • ketiga, kalau tengah isi lama-lama mesti logout sendiri. lepas tu kena login balik.

Saya tercari-cari juga contoh SKT 2015 yang terbaru di internet. adalah jumpa beberapa contoh tapi semua contoh tu tak sama dari segi huraian. itu yang jadi pening. kadang-kadang boleh stress isi SKT nie *actually baru lepas mengisi..sebab tu tengah stress sekarang nie*. tapi kalau anda nak contoh tersebut, saya boleh kongsikan kepada anda. SKT ini lebih kepada para guru yang perlukan rujukan. 

Contoh Sasaran Kerja Tahunan (SKT) 2015 online di HRMIS:

Setakat ini, ada 3 contoh yang saya jumpa. kalau ada contoh lain selain dari yang atas, saya akan update kan. Good Luck mengisi! hoho!

[UPDATE] cara pengisian berlainan mengikut pentadbir masing-masing. sekolah saya tak terima contoh SKT  di atas. katanya, hanya memasukkan penilaian yang mempunyai pencapaian seperti peperiksaan, pertandingan, target lulus, etc. kalau masukkan SKT untuk penggunaan BBM, latihan cuti sekolah, tugas guru kelas contohnya, ia tidak dikira sebagai pencapaian. so tak boleh masukkan ke dalam SKT online HRMIS tu. 


lovenota : rasa nak pitam. tidur jela..esok baru buat SKT.


6 comments:

  1. Tqvm tlg send dlm ni..ku pun pening ngan skt online 2015 nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tg sis atas perkongsian. Dh fhm sikit la cmne nk gune benda bru ni ha. hehe. Anyway, kalau free2 jemputlah ke blog saya untuk info2 kekal fit and slim.

      >>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

      Delete
  2. Kalau kekal cara lama pun bagus... buang masa.

    ReplyDelete
  3. terima kasih sbb kongsikan info ini.. dh pening fikir cara nk isi skt online ni.. =)

    ReplyDelete
  4. TQVM SIS ATS PERKONGSIAAN,,MMG SNGT FENINGG NIEE,,HUHU

    ReplyDelete
  5. ..namapun sasaran kerja, kena la msukkan apa rngka kerja yg mau d buat then ltk ukuran perlaksanaan then baru d nilai.LNPT..isssii blain sunguh plak trend pemikiran pentadbir cgu balqis tuuu

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2016 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®