Monday, October 27, 2014

Segmen Blogger Cergas dan Santai



Segmen Blogger Cergas dan Santai

tarikh tamat: 
1 November 2014 

anjur segmen ini sebab dah banyak blog yang tak aktif. 
sama la dengan nasib saya. 
dashboard saya ramai blogger yang dah tak aktif, 
ada yang tak aktif 5-6 tahun
nak remove leceh. biorkan je..huhu 

ada 3 soalan: agak payah sikit sebab tak boleh copy-paste soklannyor. kena type balik :( 

1. Currently lagu/movie/buku/novel apakah yang menjadi kegemaran 

lagu - emm..lagu Hazama - Malaikat. kiut miut meh lagu tu..hoho 

movie - Maleficient. awesome sebab Angelina Jolie yang memang awesome dalam cerita tu. sangat best 

buku - Buku Rujukan Kimia Tingkatan 4. keh3. kena buat homework untuk soalan peperiksaan akhir tahun. |o| 

novel - lama giler tak baca novel. review pun dah tak buat. sob3 

2. suggestkan SATU link blog yang kamu suka/selalu lawati. kenapa? 

saya tak ada faveret blog. saya terjah semua blog yang sudah terjah saya. saya mesti terjah pengomen tegar blog saya. ramai la :P 

3. dalam banyak-banyak entry yang pernah korang post, pilih entry yang korang rasa "Inilah entry yang memang aku nak setiap orang baca" 

saya pun tak tahu yang mana satu. haha. dah lama berblogging nie dah bersepah entry dalam blog saya.  

setelah belek-belek entry lama, mungkin ini artikel yang perlu semua orang baca:


itu je soalannya.  
nak join boleh klik pada banner di atas 

arigatou! 

5 comments:

  1. Saya dah baca entry pasal dara : penting atau tidak...
    Tergelak jugak, macam-macam petua nonsense yang tengok perempuam tu ada dara ke idak.

    ReplyDelete
  2. Thank you participating,
    Teruskan semangat berblogging anda. Hehe

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®