Wednesday, October 15, 2014

Wordless Wednesday # 34 : Alexa Rank Terkini



Alexa Rank yang terkini untuk hari ini.

akan cuba berusaha lebih lagi,
untuk mencapai seribu ke bawah dalam Rank in Malaysia.
insyaAllah.

tak ada mood sangat nak ping entry.

blog masih dalam progress edit-edit. 
*susah giler coding blogskin eh*


kbai!

18 comments:

  1. congrats dear!! sikitttt je lagi tu :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. insyaAllah. tengah pening2 lg nie kak mia..ade error sikit pd blogskin..huhu

      Delete
  3. wahh wahh, kira okay la tu dalam 1k. better dari 21k. haha.

    p/s: paham sangat. boleh juling mata dok hadap coding ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, bole je fafa turunkan 21k tu. takde masalah la :D

      tau xpe. xbole la pakai blogskin tu.
      x serasi laa..neh tgh cuba lain plak :D

      Delete
  4. wah ok la tu kan..sy x tau la no bape kan..hee jom sihat cantik semulajadi :D

    http://ummiammararif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ini rasa gerun nak datang ke blog nie selalu he..23x

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..senget la bro..haha.

      gerun la shangat!

      Delete
  6. Wah, tahniah..ranking Cik Mimie jauh lagi..hukhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. usaha lagi. boleh je dapat.
      kut2 boleh seiring dengan blog kak mia jugak kann :D

      Delete
  7. sya tak pernah ambil tahu ttg rank blog sya..hahaha.. usaha lebih sis! selamat bercoding2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..haha..cube amik tau..kot2 lagi rendah dr sy kan..hehe

      haha..thnks! sedang usaha lagi nie :D

      Delete
  8. wah, hebatnya!!!!! pernah la dulu merasa dapat 1k.. lepas tu kirim salam.. haha

    ReplyDelete
  9. Tahniah...semoga terus maju jaya.

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®