Sunday, October 12, 2014

CPUV : Spend & Win with Zurich!




seperti blogger lain, saya juga dapat CPUV baru dari Zurich Insurance Malaysia Berhad, iaitu Zurich Insurance Contest. saya pun tak tahu ini CPUV yang ke berapa sebab dah terlalu banyak sangat CPUV yang double triple tu. kalau campur semua CPUV, jumlah terkini CPUV saya ada 21 ads. saya pun naik pening jugak macam mana nak kira. hehe. tak apa, biarkan je dulu CPUV yang double triple. asalkan saya masih dapat CPUV dari Nuffnang. tengkiu encik Nuffnang :D




Zurich Insurance melancarkan sebuah contest, iaitu "Spend & Win with Zurich". memang sesuai kepada sesiapa yang kaki makan..hehe. sebab apa? syarat-syarat contest Zurich nie anda kena makan di salah satu restoran seperti di bawah:

Step #1: Spend a minimum amount of RM50 at the participating restaurants:
Langkah # 1: Membelanjakan jumlah minimum sebanyak RM50 di restoran-restoran yang mengambil bahagian:

•    Prego, The Westin Kuala Lumpur
•    Five Sen5es, The Westin Kuala Lumpur
•    Qba Latin Bar & Grill, The Westin Kuala Lumpur
•    Nook, Aloft KL Sentral
•    The Restaurant, The Club Saujana Resort
•    Chakri Palace, KLCC

Step #2: Answer 2 simple questions & complete the contest form.
Langkah # 2: Jawab 2 soalan mudah & lengkapkan borang peraduan.

Step #3: Drop the contest form along with your dining receipt in the contest box at the listed restaurants.
Langkah # 3: Hantar borang peraduan bersama-sama dengan resit makan anda di dalam kotak peraduan di restoran-restoran yang disenaraikan.

Step #4: And you’re in the running to win!
Langkah # 4: Dan anda berpeluang untuk menang!


borang boleh didapati di antara 6 buah restoran yang tersenarai sahaja. 
so, nak join boleh makan-makan di restoran tersebut.

hadiah? sangat menarik uolss!

Grand Prize x 1
Amazing Italy Trip for 2 persons
Second Prize x 1
Maldives Escape for 2 persons
Third Prize x 1
Turkish Spa Package for 2 persons
4th Prize x 3
Dining voucher worth RM2,000
5th Prize x 5
Dining voucher worth RM500


cubalah! mana tau dapat menang pergi holiday di Itali atau Maldives untuk 2 orang. 
aih, seronoknya kalau dapat! 






Contest ini berlangsung dari 1 Oktober - 30 November 2014
masih ada banyak masa lagi nie. 

gaji hujung bulan kang boleh la pergi..pau la husben korang eh..haha~

untuk maklumat lebih lanjut, lawati laman web di bawah:
Zurich Insurance Malaysia Berhad


lovenota : teringin jugak nak ke Maldives. pantainya sangat cantik~

3 comments:

  1. tahniah.. :)
    nuffnang masih problem lagi kot, anne pun dapat 3 cpuv zurich ni.. hehe..

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®