Wednesday, July 23, 2014

Wordless Wednesday # 29 : Dari mana Thor dapat kuasa?


rasanya ramai yang meminati filem genre fantasi, filem yang sentiasa ditunggu oleh para peminat iaitu Thor: The Dark World. saya sendiri sangat meminati filem tersebut *actually suka tengok Loki aka Tom Hiddleston..hensem :P*. tak sabar nak tengok sambungan Thor nie. Avenger pun mungkin sedang dalam pembikinan, kot? tunggu jela :D

tetapi, mesti korang terfikir macam mana hammer Thor ada kuasa yang boleh menarik kilat dan guruh di langit? *Thor juga dikenali sebagai God of the Thunder*. sehinggakan Loki sendiri tertanya-tanya bagaimana Thor boleh mendapat kuasa yang maha hebat ini? haaa..jawapannya ada dalam gambar di bawah..hihi :P



jangan main-main. Thor sebenarnya bela Pikachu tau..ngee! 


lovenota : suka semua filem Marvel. sangat awesome :D

No comments:

Post a Comment

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®