Friday, November 07, 2014

GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah


GIVEAWAY November . 
Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.

Klik banner untuk join

Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015


  • cicakman 3

  • dendam orang mati

  • anak jantan

  • lelaki harapan dunia

  • manisnya cinta di cappadoccia

  • hanyut

  • gila baby

  • nota

  • suami aku ustaz

  • balun

  • bravo 5

  • hantu bungkus ikat tepi

  • dollah superstar

  • juvana 2

  • kelibat

  • tuli sekampung

  • terbaik dari langit

  • 1,2 jaga

  • Syarat-syarat penyertaan :


  • Copy kod HTML dan paste kan di entry

  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan

  • Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect

  • Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.

  • Link kan banner ke entry ini.


  • jom join GA di atas
    saya tag semua je. senang :D

    klik pada banner di atas jer.

    arigatou!

    6 comments:

    1. mmg bertuah arghh..klaau dapat rM100 tu..Good luck Qis

      ReplyDelete
    2. saya baca ni, maknanya kena tag la..
      kena join jugak la yer
      hehehe
      gud luck cik balqis

      ReplyDelete
    3. ha, kena senaraikan filem melayu ke? lemah ler gini... filem hindustan saya tahu. hahahahahaha...

      gila baby tajuk filem dia? -.-

      juvana!!!!!!!

      good luck! hehe

      ReplyDelete

    komen yang baik2 je taw!
    thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
    (✿◠‿◠)

    Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®