Monday, November 24, 2014

CPUV #176 | Altel Digital Campaign




Lama juga saya tak cerita pasal CPUV atau BE #Nuffnang nie kan. cukuplah update sebulan sekali..time cuti sekolah nie adalah masa sikit nak menaip. kalau waktu biasa, mimpi lah nak taip banyak-banyak. hohoho!

Semasa saya sedang blogwalking, ada lagi beberapa blogger yang masih tidak faham dengan Double Triple CPUV yang mereka dapat. saya sudah explain sebelum ini. sesiapa yang belum baca, sila ke entry saya mengenai Double Triple CPUV di bawah:


Berbalik pada tajuk, CPUV yang ke-176 saya terima kali ini ialah dari Altel Digital Campaign.




Saya pun godek-godek web Altel untuk melihat kempem yang dianjurkan. saya pun tak sure iklan mana yang akan dipaparkan di banner blog. nak tengok sekarang tak muncul langsung. tunggu jolah yo?

Saya ada 7 CPUV yang masih On Going termasuklah Altel Digital Campaign ini. diharap CPUV ini akan terus beranak-pinak sampai kekenyangan. saya rasa semua blogger pun dapat CPUV yang sama, kan? hehehe.

Terima kasih juga pada pihak Nuffnang kerana memberikan CPUV baru ini dan CPUV yang masih berjalan seperti :
  • Clinique Sonic System
  • INTI 2015 Cycle 1 Degree
  • Sony Xperia Z3 
  • Launch Mah Sing - Avenue Street Mall 
  • Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau 
  • Mondelez (Chipsmore)

Terima kasih juga kepada blogger dan silent reader yang datang singgah ke blog saya. anda semua memang awesome! 

Oh ya, nak tanya la. ada ke sesiapa yang pernah guna Broadband Altel nie? bagus tak?


lovenota : saya masih setia bersama Celcom. dah line tu je boleh guna kat sini..huhu.


19 comments:

  1. tahniah kak. xsempat jenggah en nuff lg. hee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenguk la. sure sme je dgn sy pn cpuv

      Delete
  2. Xpernah guna. Mamamyja xtgk langsung ngn cpuv nih.. hehe

    ReplyDelete
  3. Altel ni broadband eh? hehe tak tahu plak. Tak naik kat ads pun ^^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. klo tgk web die, ade sim ade broadband..

      Delete
  4. tahniah cik balqis :)
    abang saya guna sim altel. broadband ada dah ke? hehe. tapi memang laju la sebab 4G even kawasan kampung XD
    cuma nak topup kena p 7e atau online :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..ishkk..dgr laju tu mcm nk try jgk la..hoho
      tdi godek kt web dah ade broadband da skrg nie..

      Delete
  5. Tahniah balqis..
    Saya pun terima juga ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah CB..moga terus dimurahkan rezeki :) thank for sharing double triple CPUV tu :)

    ReplyDelete
  7. rezeki lagi. tahniah kak! ^^

    ReplyDelete
  8. Tahniah qis...
    ayu penah gune jugak altel nie..
    mmg laju desup2 la.. kuota pon abis laju jeee abis... pastu xde unlimited.. so dia tarik kreadit tnp rase serba slh

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®