Monday, November 10, 2014

Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com





Sekitar 2 juta orang dilaporkan meninggal akibat malaria setiap tahun. Sebab utamanya adalah peningkatan jumlah nyamuk akibat pemanasan global dan kemusnahan alam semula jadi. Pembiakan nyamuk semakin meningkat dan jangka hayat nyamuk semakin panjang disebabkan keadaan persekitaran semakin kondusif untuk hidup. Dengan kes-kes denggi semakin meningkat di negara ini, ia adalah penting untuk melindungi diri dan anak anda daripada nyamuk aedes. Untuk tidak terus merosakkan alam semulajadi melalui penggunaan pelbagai jenis racun serangga dengan kandungan bahan kimia di samping mengekalkan keberkesanannya menghalau gigitan nyamuk, satu produk baru Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang inovatif telah dihasilkan di Korea dan kini boleh didapati di Malaysia dan boleh dibeli secara talian (online) di << SINI >>.

Syarikat X Cube Enterprise adalah sebuah syarikat yang diberi kuasa oleh Syarikat Bugslock di Korea Selatan untuk mengedar Bugslock - gelang penghalau nyamuk di Malaysia. Bugslock yang dijual oleh syarikat X Cube Enterprise adalah 100% original yang diimport dari Korea Selatan. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web www.malaysiabugslock.com

Bugslock - gelang penghalau nyamuk menghalau nyamuk dengan aroma semula jadi 100% citronella oil (serai wangi). Ia adalah produk yang kreatif dan dalam bentuk gelang, yang menghalang nyamuk dari menghampiri dengan memakai di atas pergelangan tangan atau pergelangan kaki, Bugslock akan memancarkan aroma yang membuatkan serangga tidak boleh tahan dengan baunya. Rekabentuknya yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana danboleh digunakan pada bila-bila masa. Selain itu, ia adalah produk yang selamat, dan boleh juga digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi kerana diperbuat daripada bahan-bahan bukan toksik.

Bahan-Bahan :-

  • 100% semulajadi penting termasuk minyak lavender, dan lain-lain (30%)

  • Lengai (70%)

  • Berat Bersih (3g)

  • Jangka Masa Penggunaan :-
    Bugslock boleh digunakan untuk masa terkumpul sehingga 240 jam, bukan 10 hari. Contohnya jika anda menggunakannya selama 10 jam, selepas 1 bulan, ia masih mempunyai baki 230 jam. Sila simpan kembali ke dalam pek asal selepas anda menggunakannya.

    Bugslock boleh digunakan semasa :-

  • Berkebun

  • Makan angin

  • Aktiviti luar untuk ibu bapa dengan anak-anak

  • Sukan luar (outdoor) seperti memancing, mendaki, perkhemahan dan lain-lain

  • Aktiviti luar yang tidak melibatkan air

  • Di mana boleh dipakai :-

  • pergelangan kaki (dicadangkan untuk bayi)

  • pergelangan tangan

  • kerusi bayi

  • Ujian keselamatan bahan Bugslock - Gelang Penghalau Nyamuk


    Perhatian :-
    Berhati-hati dengan produk tiruan Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang dijual di pasaran. Walaupun harganya adalah lebih murah, tetapi ia tidak mendatangkan berkesan, malah berbahaya bagi anak anda kerana ia mungkin mengandungi bahan kimia. Manakala Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang tulen mempunyai sijil oleh Korea Environment & Merchandise Testing Institute bagi membuktikan bahawa ianya tidak berbahaya dan telah didaftarkan di bawah  Agensi Perlindungan Alam Sekitar Amerika Syarikat.


    Elakkan nyamuk mendekati bayi dan diri anda !
    Elakkan Demam Denggi !
    Mengandungi bahan semulajadi dan tiada risiko bahan kimia pada bayi anda.

    WhatsApp & Line : 016 4858235


    Sila nyatakan sebab anda perlukan Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk :

    Saya perlukan Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk kerana kulit saya adalah jenis allergi pada gigitan nyamuk dan serangga. setiap kali terkena gigitan nyamuk, kulit saya akan menjadi kemerah-merahan dan meninggalkan kesan parut. setiap malam saya perlu memakai racun nyamuk untuk menghalau nyamuk-nyamuk yang singgah menumpang darah saya yang manis dan ranum. oleh itu, saya memang perlukan Bugslock ini untuk menghalau nyamuk dan menjamin keselesaan dan kelenaan tidur saya.


    Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 11 hingga 14 November 2014 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama Malaysia Bugslock - Syarikat X Cube Enterprise dalam mencari 30 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


    25 comments:

    1. ramai juga yang join ye... macam menarik. tapi nak buat ayat yang malas sikit tu... anyways, semoga berjaya! ^^

      ReplyDelete
    2. Boleh beli.ni.
      Letak kat semua tangan n kaki anak.
      Hehe..

      ReplyDelete
    3. Good Luck Qis..ramai jugak yg join segmen nih

      ReplyDelete
    4. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html?m=1

      Semoga berjaya.. :)

      ReplyDelete
    5. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Giveaway Bugslock Mialiana.Com

      ***IsmailDotCom***

      ReplyDelete
    6. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

      Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 17 November 2014.

      Good luck (^_^)

      - Mia Liana -

      ReplyDelete
    7. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com

      Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 17 November 2014.

      Good luck (^_^)

      - Mia Liana -

      ReplyDelete
    8. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

      http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

      ReplyDelete
    9. Salam ziarah dari segmen yang sama ;

      http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

      Semoga berjaya ... (^_^)

      ReplyDelete
    10. Good luck, zumal singgah dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
      ^_^

      ReplyDelete
    11. Singgah sini dari segmen yang sama..good luck

      ReplyDelete
    12. salam..singgh cn
      http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

      ReplyDelete
    13. Assalamualaikum...
      Ayah Rie singgah dari segmen yang sama..selamat bersegmen n good luck n all da best Ayah Rie ucapkan...

      http://ayienawi.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

      ReplyDelete
    14. Assalamualaikum.. singgah sini dari segmen yang sama.. good luck ya..

      http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

      ReplyDelete
    15. tahniah...

      http://www.mialiana.com/2014/11/giveaway-bugslock-pengumuman-34-blogger.html

      - Mia Liana -

      ReplyDelete
    16. tahniah :) singgah dari senarai pemenang

      ReplyDelete
    17. Tahniah cik Balqis :)
      Semoga sama-sama berjaya di peringkat yang seterusnya
      ProVide Network

      ReplyDelete
    18. Assalammualaikum

      singgah drpd segmen yg sama :) salam ukhwah..jempot singgah ke blog saya

      alynnazfiz.blogspot.com :)

      ReplyDelete
    19. sila semak tracking number di sini
      http://www.mialiana.com/2014/11/penghantaran-batch-4-bugslock-gelang.html

      - Mia Liana -

      ReplyDelete
    20. Salam. Sila buat entri review mengikut syarat-syarat yang dinyatakan dalam entri ini.

      http://www.mialiana.com/2014/11/giveaway-bugslock-review-bugslock.html

      dan wajib hantar sebelum 11.59 malam 10 Disember 2014. Terima kasih.

      - Mia Liana -

      ReplyDelete

    komen yang baik2 je taw!
    thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
    (✿◠‿◠)

    Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®