Thursday, November 27, 2014

1st Anniversary Giveaway Mind Meld



1st Anniversary Giveaway Mind Meld

Bermula pada 27 November 2014 dan 
akan tamat pada 27 Disember 2014

Senarai hadiah akan diumumkan pada 4 Disember 2014.
Pengumuman pemenang pada 29 atau 30 Disember 2014.

saya takde bloglist tau  ^^
masih boleh join ke tak iola?
harap-harap bolee

bole kan kak shikin? ngeee

yang lain-lain boleh la join
kita support iola :)

klik je banner di atas
arigatou!


12 comments:

  1. Best of Luck Qis :) CM pun join jugak :)

    ReplyDelete
  2. Ok lah:)
    Kalau buat bloglist jangan lupakan akak pulak tau.

    ReplyDelete
  3. Wahhh balun segmen ng ga nie... smoga mnjadi antra yg bertuah qis

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi meriahkan giveaway ini !
    moga sukses berblogging
    jom lawat kawan kawan lain
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-1st-anniversary.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®