Friday, November 21, 2014

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa



Simple 1st Giveaway Segment 
by Beba Ifa

tuan punya penganjur invite saya untuk join GA beliau..
tengkiu Beba Ifa :D

GA ini akan tamat pada 
30 Disember 2014 jam 11.59 malam

hadiahnya akan diumumkan kemudian

saya ditag oleh Mama 3Farhanah. hehe. 
so, dah join nie saya kena tag 3 orang lain pulak. 
actually, kalau apa-apa GA or segmen, 
saya susah sangat nak tag orang..hahaha

so, kali ini saya tag 

> Nur As

takpe, kita join dulu and support GA Beba Ifa nie
so, klik pada banner di atas

arigatou!

13 comments:

  1. ramai yg anjur GA skrg ni kan..good luck

    ReplyDelete
  2. Gudluck :)

    thank tag Cik Mimie :) dah join dah :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :)

    Sakura datang dari segmen yang sama. Good Luck in this segmen. ^_^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  4. Hi Cik Balqis !
    thanks sebab sudi join GA saya.

    You are on the list! ^_^ Good luck!
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-simple-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. hyee cik belbel datang bw. Maaf baru sempat nak jenjalan. good luck semua !!
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®