Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 17: 5 Perkara yang Anda Rindukan

#Cabaran30Hari #KelabBloggerBenAshaari


tertinggal beberapa cabaran. haiya. manyak bizi oo..takpa, boleh buat lagi..hehe :D


Hari 17 : Lima Perkara yang Anda Rindukan


1. Saya rindukan zaman kanak-kanak saya. 
saya suka bermain bebas tanpa halangan, panjat pokok, lastik orang, main kejar-kejar, main dalam semak selut lumpur, main bawah jambatan, masuk dalam hutan, mandi manda di sungai. sob3

2. Saya rindukan TV.
yes, betul. saya kuat tengok TV masa kecik-kecik. hampir semua kartun saya lihat. 

3. Saya rindukan zaman persekolahan.
betul apa orang kata, bila kita dah tak sekolah, mesti kita rindu dan terasa ingin balik semua ke alam persekolahan. ye, memang saya balik sekolah, tapi bukan sebagai pelajar. cess! haha.

4. Saya rindukan admirer saya
gosh! alah, rindu jugak kan? masa sekolah dulu kalau tak usha dia sehari tak sah *kecik-kecik da gataii..hehe*. walaupun kami sekelas masa Form 2, lepas naik Form 3 dan Form 4 dah tak sama kelas. so, usha dia dari jauh jela..haha. dan sekarang dia pun sudah berjaya dan sudah bekerja. kami masih lagi contact tapi sebagai kawan jela. tapi, rasanya dia tau kut saya suka dia. sebab pernah heboh satu sekolah duluu..hehe :P

5. Saya rindukan kawan-kawan sekolah menengah saya
ya, saya rindukan mereka yang bersekolah bersama saya di SMK Taman Setiawangsa dulu. walaupun semua dah buat hal sendiri, moment bersama mereka sentiasa saya ingat. sekarang semua dah busy, dah kawen pun..haha. macam si Hanani, dah dua orang daughter. serius kiutt! tak sempat nak jumpa mereka lagi :D

itu je kot. banyak lagi, tapi itu je yang terfikir.


lovenota : childhood is a long lasting memories :D

Cabaran 30 Hari Hari 1 | Hari 2 | Hari 3 | Hari 4 | Hari 5 | Hari 6 | Hari 7 | Hari 8 | Hari 9 | Hari 10 | Hari 11 | Hari 12 | Hari 13 | Hari 14 | Hari 15 | Hari 16 | Hari 17Hari 18 | Hari 19 | Hari 20 | Hari 21 | Hari 22 | Hari 23 | Hari 24 | Hari 25 | Hari 26 | Hari 27 | Hari 28 | Hari 29 | Hari 30 |

2 comments:

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®