Sunday, September 28, 2014

Perlu ke Main DOTA?


apa tu DOTA? 

DotA merupakan singkatan dari Defense of the Ancients, merupakan hasil modifikasi untuk game warcraft 3 : The Frozen Throne. Kemudian untuk kata “Allstars “ merupakan kumpulan dari semua hero – hero yang ada pada game Warcraft 3 : Reign of Chaos, expansion Warcraft 3 : The Frozen Throne dan juga terdapat penambahan hero – hero yang baru pada saat update versi terbaru DotA diluncurkan. Jadi gameplay dari game ini adalah pemain diharuskan untuk mempertahankan wilayahnya dan menyerang wilayah milik pemain lain. Dan akan ada sekitar 70 hero yang dapat dipilih oleh pemain. Setiap hero akan memiliki kelebihan dan kekurangannya masing – masing. 


DotA (Defense of the Ancient) adalah sebuah game strategi yang terbahagi kepada dua kumpulan iaitu Sentinal dan Scourge. Kumpulan ni akan berentap akan satu sama lain dimana kubu kumpulan Sentinal terletak di bahagian barat daya peta tersebut, manakala kubu kumpulan Scourge terletak di Timur Laut peta tersebut.




game ini memang minat atau hobi bagi kaum lelaki
tetapi, 
adalah kaum perempuan menyukai boyfriend dia main DOTA ini 
sampai ke pagi tak tidur-tidur? mengabaikan kaum wanita? 
awek call pun buat-buat busy, konon buat kerja padahal tengah main DOTA?
keh3 :P

orang kata DOTA ini untuk "Dunia Orang Takde Awek" jer..
macam betul je statement itu..hihi



jom layan trol gambar mengenai DOTA di bawah:


*yang ini saya setuju..haha :P*


*penipu besar nie..hihi*
















meh nilai dan boleh komen :D

4 comments:

  1. hahah lawak je bace ganbo2 tuu..
    betul tu balqis..
    kalau skli dah ngadap DOTA mmg payah lah
    sekarang ni COC pulak berleluasa

    ReplyDelete
  2. Salam .. haha ..
    kantoi lak ase huhu .. all true .. tp boy main sekejap je pon !! kan girl leh call next day ?? hehe ..

    wait are seconds !! COC ape tu hidayu ayumie ? please explain it best then dota ?? ^^

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®