Monday, September 15, 2014

Contest Blog Comel By Shedaucu










(Sape Nak Join Tekan Banner Atas)



Contest Blog Comel By Shedaucu



Contest Blog Comel By: Sheda Ucu  Di Anjurkan Oleh Sheda Ucu 


 Bermula 15 september  hingga 15 oktober Dengan Penaja Bersama 










Zaza iman   nur najwa  (Iklan Penaja)   daftar dan ping artikel anda di pingje.org =)



 ****** 
rasa macam tak layak je join. tengok blog dia berganda-ganda kecomelan berbanding blog kiter. tapi dah sheda suruh join jugak, saya pun join jela..hehe.

contest bermula pada hari ini, iaitu 15 September 2014 sehingga 15 oktober  2014.

so, blogger Sheda sedang Mencari Top 10 Blog paling Comel dan Ada 6 Hadiah random. so, hadiahnya memang menarik. senang cerita join je. mana tahu anda terkena yang random-random tu :P

nak join klik je banner di atas



arigatou!





12 comments:

  1. tq syg dah folow blog nih good luck

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum ..singgah dr blog shedaucu ..tgk blog2 yg comel dgn desingn msg2..Gud luck !

    ***Meriahlah blog akk ..xnmpak mcm 26 thn pon ..mcm baye2 sy jek >_<

    ReplyDelete
  3. datang daripada segmen yang sama :)
    selamat bersegmen.

    http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-contest-blog-comel-by-shedaucu.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/contest-blog-comel-by-shedaucu.html

    ReplyDelete
  5. Salam dtg melawat blog comey,dari segmen sama ^^ good luck !! Kalau sudi jom ke blog zh jgk ye :)

    ReplyDelete
  6. haiii... singgah melawat dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/contest-blog-comel-by-sheda-ucu.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®