Sunday, September 21, 2014

Blog saya masuk TV!



blog ada di depan TV. besaq baq hang!  hahaha!

tak mungkin blog saya masuk TV. saya bukannya blogger popular pun.
tapi, disebabkan tak pernah masuk TV, saya masukkan sendiri dalam TV..haha.

alah, korang pun boleh buat jugak. just display laptop di TV korang, tu je pun..hehe

btw, esok dah mula sekolah. siapa yang sekolah lagi tu, jangan ponteng2 sekolah dah. cikgu balqis pun masuk sekolah balik esok..haiyaya..haha.

selamat memulakan persekolahan semula.
cuti dah habis!


lovenota : bila lagi dapat bercuti lagi..nak bersenang-lenang lagi..hihi :D

11 comments:

  1. hahhaa... memula rasa tertipu... tapi betul jugak kan... masuk tv jugak tu... macam kita ambik video, cucuk cabel masuk tv... haaa masuk tv jugekkk... weeee ~~

    ReplyDelete
  2. @TunSha Ayunie
    haishh..mne de tipuu..xde ponn..betul la kann..hikhik :P

    ReplyDelete
  3. Salam...

    Anda tercalon untuk Liebster Award:)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. kena tv 52inci,puas hati blogging..kwn time xde org kat rmh slalu jg buat mcm tu..

    ReplyDelete
  5. jom join segmen yaya . ajak blogger yg lain2 join http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  6. bila la blog aku nk msuk tv jgk haha

    ReplyDelete
  7. Oh.... nk wat jugak la
    ...at least merasa masuk tv...

    ReplyDelete
  8. Wah xpe la....

    Lebih rela... Main DOTA display dekat TV.... Baru lagi nikmat :)

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone
    dota eh..okeh..nnt sy buat entri khas utk dota eh..hoho :P

    ReplyDelete
  10. @irdina ilham
    kan? at least dpt jugak tgk blog masuk tv..hihi

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®