Saturday, September 27, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!



Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


nak tag siapa eh?

ANIES

KEE

tag semua bole? hoho


nak join klik banner di atas

arigatou

9 comments:

  1. gud luck balqis
    join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan gud luck..
    singgah sini dari segmen yang sama..^_^

    ReplyDelete
  3. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  4. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®