Monday, September 01, 2014

Cabaran 30 Hari # Hari 1: Gambar baru dan 5 Fakta


#Cabaran30Hari #KelabBloggerBenAshaari

Cabaran 30 Hari ek? orait!




Hari 1: Satu gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda


well, that is my new picture. was taken last 2 weeks kut. hehe. 


5 Fakta mengenai diri saya?
  1. specky-girl all time except tidur la. power spek takde la kuat sangat tapi dah biasa pakai spek kalau baca buku pun. 
  2. kuat tidur. haha. itu memang tak boleh disangkal lagi. incik Meow pun cakap benda yang sama. favourite hobby~
  3. careless @ cuai. kalau ada barang kat tangan, then singgah mana-mana tempat for sure and very sure tertinggal barang tersebut. barang yang selalu-selalu sangat ditinggalkan adalah kunci kereta. fav sangat! sampaikan semua orang dah tahu kalau nampak kunci kereta  yang tertinggal, tahu dah tu kunci kereta siapa. kalau tak kunci kereta, pendrive angry-bird kaler merah tu. duh!
  4. garang macam singa di sekolah, tetapi fun-happy-person di luar. sampaikan ada sorang kakak tu siap cakap, "kat sekolah mesti tak garang nie. sebab suka sangat bergurau dan ketawa". haha! silap la akak, saya nie kan bila lalu je di kelas-kelas, semua budak di koridor lari lintang pukang masuk kelas tau! padahal main jeling-jeling je dengan diorang tu. hebat tak aura saya? ngee!
  5. suka berblogger tapi kureng BW. suka je taip-taip, cerita macam-macam tapi kalau BW tu rasa liat sikit. bukan liat actually, tak sempat nk BW sangat..hehe

itu je yang boleh diceritakan. dah dia mintak 5 kan. nak fikir 5 fakta pun sangat susah. hehe. jumpa di cabaran lain.


Cabaran 30 Hari Hari 1 | Hari 2 | Hari 3 | Hari 4 | Hari 5 | Hari 6 | Hari 7 | Hari 8 | Hari 9 | Hari 10 | Hari 11 | Hari 12 | Hari 13 | Hari 14 | Hari 15 | Hari 16 | Hari 17 | Hari 18 | Hari 19 | Hari 20 | Hari 21 | Hari 22 | Hari 23 | Hari 24 | Hari 25 | Hari 26 | Hari 27 | Hari 28 | Hari 29 | Hari 30 |

No comments:

Post a Comment

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®