Saturday, September 13, 2014

Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari




Uih..ada segmen? ketinggalan zaman den neh! hoho! nak buat macam mana. busy ceq toq!

baru tahu ada segmen bulan nie. patut la semua blogger busy nak mampus tiap-tiap hari sebab tak nak ketinggalan untuk update #Cabaran30Hari yang dianjurkan oleh #KelabBloggerBenAshaari neh. 

Apa dia yang perlu dibuat pada Cabaran 30 Hari ini? lihat senarai di bawah:


Cabaran 30 Hari sudah bermula 1 September hari tu. ceyh! dah terlepas 13 hari kowt! haha! tapi sebenarnya boleh je mula pada bila-bila masa. cuma korang kena adjust tarikh publish tu, buat semua entry yang terlepas dan backdate balik tarikh korang tu mengikut tarikh yang sepatutnya. contohnya, hari ini 13 September 2014, sepatutnya hari ini buat Cabaran yang ke-13. err, kalau nak buat dari awal memang masak la camnie..banyak tuh! haha! kesabaran keajean kejelahan! 

ada ke syarat-syarat menyertai? TIADA SYARAT!

sesiapa boleh buat, boleh join. tapi nanti rajin-rajinkan diri untuk blogwalking ke segmen orang untuk berkenalan dan bertukar-tukar link kan? 

aa..am i too 'rajin'? haha. 

kalau sempat BW sempat la ek. kalau tak sempat im sorry! :P

ada tak yang nak saya join segmen nie? cer komen sikit :P
macam hado plak kann..ngee!


Cabaran 30 Hari Hari 1 | Hari 2 | Hari 3 | Hari 4 | Hari 5 | Hari 6 | Hari 7 | Hari 8 | Hari 9 | Hari 10 | Hari 11 | Hari 12 | Hari 13 | Hari 14 | Hari 15 | Hari 16 | Hari 17 | Hari 18 | Hari 19 | Hari 20 | Hari 21 | Hari 22 | Hari 23 | Hari 24 | Hari 25 | Hari 26 | Hari 27 | Hari 28 | Hari 29 | Hari 30 |


lovenota : update blog pun susah. ada hati nak buat cabaran. haih3! :P

6 comments:

  1. huhu..banyaknye syarat2 dia..jenuh nk mengarang..

    ReplyDelete
  2. @Pegawai Tadbir
    mana ada syarat. jenuh nak update selalu. tu je..kan? hehe :D

    ReplyDelete
  3. Kadang2 tak sempat nak update hari2. Nak urus anak2 lagi, kerja pejabat lagi, kerja rumah lagi. 24hrs pun tak cukup. Hihi.

    BW sini n follow^_^

    ReplyDelete
  4. @Roziah Muhammad Nor (Cie)
    betul tu. sama la kite. tapi sy cuti sminggu nie baru sempat nk blogger..hehe :D

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®