Saturday, September 20, 2014

Segmen: Saya Sayang Blog Saya




Segmen: Saya Sayang Blog Saya

tarikh tamat : 30 September 2014 jam 10 malam

saya memang sayang blog saya
sebab tu blog saya comel je..hihi :P

siapa nak join boleh klik pada banner di atas

arigatou! :D

16 comments:

  1. Selama bersegmen . Dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  2. saya pun cayang belog saya juga.. hihi

    ReplyDelete
  3. gud luck
    sy join jugak singgah bw ni
    done fillow sini
    jemput lah kalau sudi
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen yang sama:
    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    join segmen bloglist N juga:
    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-kapas-putih-october-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini..

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini
    http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama...... jemput melawat ke blog saya yer... http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete

komen yang baik2 je taw!
thanks! arigatou! gracias! danke! gamsahabnida!
(✿◠‿◠)

Copyright © 2008-2017 by Ⓜⓘⓢⓢ Ⓑⓐⓛⓠⓘⓢ™. All Right Reserved ®